Ismét egy nagyonkevés látogatószámmal rendelkező darab. És megint a zongora na mostmár ilyen lesz a hét :)  Az ismerős rész 3:00 nál kezdődik a fene se tudja honnan de annyira ismerős.  

Hát ismét vissza az animehoz bár most legalább a rajzokat nem kell nézni, csak a kedves művészünk kezét. Nem tudom lehet hogy csak nekem van ilyen érzésem, de néha mintha elütés lenne benne, ennek ellenére csodás.  

Bár a címét furcsállom, de a zene egész jó. Tudnám honnan vadásszák ezeket a jó kis képeket az ilyen klippek alá :)  

Ezt csak most találtam mondhatni még meleg főleg, hogy az első kiadott albumuk dátuma 2010 január, bár ez valami régebbi dolog tőlük nincs is rajta az albumon, attól még jó :)  

Bár a covenant nem volt túl rég, de azthiszem még nem volt elég belőle. Ez a klipp nagyon eltalálta a zene hangulatát főleg, ha azt is hozzávesszük hogy ez egy rajongói videó.  

Ki gondolta volna, hogy egy ilyen meghatározó zenekar mexkóból indul el az ismertség felé. Többet kb nem is tudok róluk, csak annyit még hogy egész hallgatható zenéket alkotnak.  

Gondoltam összedobok egy industrial hetet annyi jó kis zene jutott eszembe ebből a stílusból igazából pont ennyi mert több ötletem egyenlőre nincs:)  

Na hát nem ezta verziót akartam, de mégis ez az eredeti a Faith & muse verzió valahogy jobban tetszett, de abból a youtuben lévő verzió valahogy nem adja át a minőséget valahogy nem stimmel ezért:  

Covenant - Bullet

2010.08.18. 07:16

Emlékszem még valami érdekesebb zenestílust kerestem mikor erre bukkantam ami nem más volt mint Ritual Noise, nos ez az album címe, de az életemet azért nem tenném rá.  

Gyermekkoromban, mikor még nem szerettem az ilyesmi zenéket állandóan ez ment az MTV -ben. Persze mostmár belátom mennyivel igényesebb is ez a zene.  

A lé meg a Lola

2010.08.16. 07:22

Vannak olyan filmek amit az emberek már a címe alapján is elítéltek, nos bevallom ezzel én is így voltam a világ minden pénzéért meg nem néztem volna, akkor mégis miért? Hát a zenéje miatt. És nem csalódtam nekem tetszett ez a film gondolom eléggé megosztotta az embereket ennek…

Mostanában, mint mindig no comment:)

Jó kis muzsika, azthiszem ennek a bandának még utánanézek jobban.  

Grendel - Red rum

2010.08.11. 07:45

Egy kis industrial, hátha már rég volt  Ui.: sorry a macsekért, de ez a lemezborító :)

Pendulum - Witchcraft

2010.08.10. 07:56

Talán csak nekem ismeretlen ez a zene:  

Metric - Monster Hospital

2010.08.09. 07:40

Egy kicsit ismét más stílusban, és csak így röviden:   Hát nem leszedték szerzői jogok miatt? Sebaj van csere, igaz itt már csak zene :)

Nine Inch Nails

2010.08.06. 07:27

Talán ez már ismerősebbnek csengzik. Egyik kedvencem tőlük(mert van másik és harmadik is:))  

Biosphere

2010.08.05. 07:24

Hát van még a biosphere, ami egy Ambient etalon lehet, szinte minden ambientel foglalkozó rádióban megfordulnak.  

Kicsit visszavett tempó.

2010.08.04. 08:02

Most a sok pörgősebb zúzósabb zene után egy kis lazítás.  

Boldog Szülinapot :)

2010.08.03. 08:38

Hát ismét találtam egy gyöngyszemet nagyon igényes zene. the Birthday Massacre - Happy birthday.  

Végre ez is megvan :)

2010.08.02. 08:26

Hatalmas ez a zene, főleg a szövege. annyira beteg és félek vannak emberek, akik ezt így nem poénból mondanák. Zoar - In Theese rooms. Egyéb érdekesség az együttesnek 2 albuma végighallgatható a zenekar honlapján.  

süti beállítások módosítása